توضیحات کامل :
فایل پاورپوینت ضوابط طراحی معماری آشپزخانه، در 37 اسلاید قابل ویرایش با افکت جهت ارائه کلاسی دانشجویان طراحی معماری و شهرسازی.
بخشی از متن:
آشپزخانه یکی از سخت ترین فضا ها برای طراحی به دلیل لوازم، اثاثیه زیاد و نیاز به صرفه جویی در فضا است که باید به لحاظ بصری و عملکردی صحیح طراحی شود. برای اینکه بتوان اطمینان حاصل کرد که آشپزخانه کارآمد و بدون مشکل طراحی شده است. ضرورت دارد که طیف گسترده ای از نکات در نظر گرفت.
اساسا طراحی آشپزخانه به منظور سازماندهی وسایلی مانند:
اجاق گاز
یخچال و فریزر
لباس شویی
سینک
محل جهت پخت و پز
این نقاط در کنار یکدیگر یک مثلث تعریف میکنند که به آن مثلث عملکرد میگویند.
ابعاد مثلث کار باید چقدر باشد؟
حداقل طول لازم برای هر ضلع ۱50 سانتی متر و حد اکثر آن ۲۷0 سانتی متر بیان شده.طول کمتر از این اندازه باعث نبود فضای کافی برای کار شده و اندازه ی بیش از ۲۷۵ سانتی متر باعث خستگی و صرف انرژی بیش از حد می گردد.
بهترین موقعیت قرارگیری سه عنصر تشکیل دهندهمثلث کار در آشپزخانهیعنی اجاق گاز، سینک ظرفشویی و یخچال به گونه ای است که محیط این مثلث فرضی عددی بین ۴/۸۰تا ۶ متر باشد.
و .
فهرست مطالب:
مقدمه
دانلود پاورپوینت با موضوع مکانیسمهای دفاعی روان کاوی، در قالب ppt و در 16 اسلاید
پاورپوینت زندگینامه گالیلئو گالیله شامل 30 اسلاید زیبا
پاورپوینت نوموفوبیا یا بی موبایل هراسی شامل 27 اسلاید زیبا
پاورپوینت زندگینامه جهان پهلوان تختی شامل 23 اسلاید زیبا
پاورپوینت بررسی معماری کاخ چهل ستون دارای 44اسلاید قابل ویرایش
طراحی ,متر ,آشپزخانه ,معماری ,مثلث ,پاورپوینت ,طراحی معماری ,سانتی متر ,پاورپوینت ضوابط ,ضوابط طراحی ,اسلاید قابل ,پاورپوینت ضوابط طراحی ,ضوابط طراحی معماری ,طراحی معماری آشپزخانه،
درباره این سایت